Over ons

Bij Cooder IT-vacatures wordt je als organisatie direct in contact gebracht met hoogopgeleide IT-professionals uit de regio. Na het invullen van de contactgegevens zal een persoonlijke consultant direct contact opnemen om de vacature specificaties en wensen en eisen direct te doorlopen. De ervaren consultants bij Cooder hebben jarenlange ervaring op het gebied van IT-arbeidsbemiddeling, weten precies hoe de markt in elkaar steekt en hebben daardoor een enorm netwerk aan hoogopgeleide IT-professionals die ze kunnen aanspreken.

  • Groot netwerk aan gerenommeerde hoogopgeleide IT-professionals
  • Meer dan 10 jaar ervaring in IT-arbeidsbemiddeling
  • Begeleiding van persoonlijke consultant met een proven trackrecord
  • Altijd volledige CV’s
  • Altijd een samenwerking op maat
  • Zelf de touwtjes in handen
  • Jij beslist wie je wilt aannemen!

Buiten het doorlopen van de vacature specificaties is het ook van groot belang dat kandidaten op zowel inhoudelijk als persoonlijk vlak bij de organisatie passen. Hier zal dan ook uitvoerig aandacht aan worden besteed door middel van een telefonische intake en een bezoek bij de klant op kantoor.

Na het aangaan van de samenwerking zal je consultant de vacatures met bedrijfsnaam en -omschrijving op de website plaatsen, waardoor kandidaten hier direct op kunnen reageren. Tevens wordt er direct een uitgebreide selectie gemaakt in de database, zodat gekwalificeerde kandidaten met een 80% – 100% match direct voorbereid, geënthousiasmeerd en ingepland kunnen worden voor een sollicitatiegesprek bij jullie op kantoor!

Gedurende de sollicitatiegesprekken krijgt je direct feedback vanuit de persoonlijke consultant zodat er bij positief resultaat snel geschakeld kan worden en wij je kunnen feliciteren met een nieuwe IT Professional!

Plaats een vacature »


Hoe werkt het?


Start hier »

Met het plaatsen van je persoonlijke IT-vacature op Cooder bereik je direct jouw moeilijk te vinden doelgroep waardoor je direct kwalitatieve reacties krijgt in je inbox.

Voor alle informatie over kosten, voorwaarden en verschillende pakketten, kun je ons bereiken op +31 (0)20 2623 250. Wij geven graag advies over de beste manier van samenwerken, gebaseerd op het soort vacature, de regio en tijdsduur waarbinnen de vacatures ingevuld moeten worden.


Pakketten

Cooder-tabel-31102017


Cooder in de praktijk

Wij hebben een ‘proven track-record’, gezamenlijk hebben wij meer dan 2.500 IT-ers geholpen aan een nieuwe uitdaging. Dit betekent altijd advies op maat en kundig handelen van senior consultants tijdens het proces.