Introductie

Studeer jij deze zomer af of ben je net afgestudeerd en zoek je een mix van werken en leren?

Ben jij een starter met een afgeronde HBO of WO opleiding in commerciële of bedrijfskundige richting, die zijn mogelijkheden optimaal wil benutten en zich verder wil ontwikkelen zowel persoonlijk als in de wereld van ERP Software? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je neemt deel aan een uniek en uitdagend, twee jaar durend traineeprogramma binnen de Trivest Software Group. Deze bestaat uit een mix van werken, leren, persoonlijke ontwikkeling en heel belangrijk PLEZIER. Binnen de Trivest software Group zoeken wij voor Trimergo gevestigd in Apeldoorn een trainee ERP Sales Manager.

Trimergo heeft een duidelijke groeiambitie en sterke passie voor wat ze doen: de ideale software maken voor klanten, zodat zij hun projecten wereldwijd rendabeler de deur uit krijgen. Bij Trimergo draait het echt om teamwerk, waarbij iedereen zijn of haar bijdrage levert aan het bedrijfsresultaat. De kennis en ervaring in huis is groot, de lijnen zijn kort. Als trainee voor ERP Sales Manager ben je een belangrijke schakel in deze groeiambitie.

Spreekt dit jou aan, dan wordt je in ons traineeprogramma van de Trivest Software Group opgeleid tot ERP Sales Manager bij Trimergo! Een job met veel toekomstperspectief.

Organisatie

Trivest Connect is hét platform voor de maakindustrie dat bedrijven met elkaar verbindt door processen over meerdere applicaties heen te automatiseren. Bedrijven die aangesloten zijn op het platform vereenvoudigen hun gezamenlijke processen door het automatiseren van kostbare en veelal handmatige werkzaamheden. Door verschillende ERP- en bestelsystemen via dit platform met elkaar te verbinden, zijn afnemers én toeleveranciers in staat veel efficiënter te werken. Trivest Connect waarborgt hiermee de groei en versterking van ketenintegratie binnen de maakindustrie.

Functie

Het is allemaal nieuw. Je maakt kennis met wie Trimergo is, je collega’s, de wijze waarop Trimergo werkt en hoe zij georganiseerd zijn. Dat is nog maar de 1e dag. De dagen erna ga je aan het werk en verdiep je je inhoudelijk in de wereld van Trimergo ERP Software middels ondersteuning op afdeling Sales, Accountmanagement en lever je een actieve bijdrage in verzorging van leadgeneratie. In het tweede jaar zal de aandacht gefaseerd meer uitgaan naar een actieve buitendienst Sales rol. Daarnaast ga je hard aan het werk met de ontwikkeling van de vakinhoudelijke competenties en je persoonlijke ontwikkeling m.b.t. communicatie, klantgerichtheid, samenwerken, resultaatgerichtheid, betrouwbaarheid en kwaliteitsgerichtheid.

Gedurende het programma word je begeleid door een vakinhoudelijke mentor en werk je samen met jouw sales collega’s aan meerdere projecten. Na afloop kijken we samen met jou naar de mogelijkheden tot ERP Sales Manage

Functie eisen

Je bent starter op de arbeidsmarkt of hebt reeds één jaar werkervaring. Je bent ambitieus, hebt passie voor ICT, staat stevig in je schoenen en bent niet bang om in het diepe te springen. Daarnaast heb je een goed analytisch vermogen en de instelling en bereidheid om je de komende jaren te ontwikkelen in een uitdagend en snel ontwikkelend vakgebied. Je voldoet minimaal aan de volgende criteria:

  • HBO- of WO opleiding in een commerciële of bedrijfskundige richting
  • Analytisch vermogen en een teamspeler.
  • Goede communicatieve vaardigheden en een hoog klant- en kwaliteitsbewustzijn.
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Geldig rijbewijs

Aanbod

  • Als trainee krijg je een marktconform salaris, laptop en smartphone.
  • Na een positieve beoordeling van je CV nodigen we je graag uit en krijg je uitgebreid informatie over Trimergo en het trainee programma.

Solliciteren?

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Trivest Software Group ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteer direct button kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV kan reageren op de vacature Trainee Sales – Harderwijk bij Trivest Software Group.

Solliciteer direct