Introductie

Wil jij werken aan nieuwe SAP implementaties en grote verbetertrajecten? Ben jij die ervaren consultant die op basis van het Ctac midlance-model aan de slag wil? Laat het ons dan snel weten!

De flexibilisering van de arbeidsmarkt vraagt om een vernieuwende benadering. Bij Ctac hebben we daarom het midlance-model ontwikkeld. Het is een vorm die eigenlijk tussen freelance en een vast dienstverband in zit. Als midlance consultant krijg je een vast basissalaris met een aantrekkelijk bonussysteem. Je maandelijkse bonus hangt af van de uren die je maakt en het tarief dat onze klant voor je inzet betaalt.

Organisatie

Elke organisatie heeft kleine en grote ambities. Meer omzet. Meer rendement. Lagere kosten. Marktleiderschap. Als Business & Cloud Integrator helpen wij uiteenlopende klanten in diverse branches bij het waarmaken van die ambities. Dat doen we door het ontwikkelen en implementeren van industriegerichte oplossingen die exact inspelen op de bedrijfsprocessen van klanten die actief zijn in uiteenlopende markten.

Met een passie voor technologie en een scherp oog voor bedrijfsprocessen werken we dagelijks op het snijvlak van business en ICT. De industriespecifieke totaaloplossingen voor onder meer Retail, Wholesale, Manufacturing, Real Estate en Professional Services zijn samen met klanten ontwikkeld. Zij zijn gebaseerd op standaardsoftware van marktleiders SAP en Microsoft en andere bekende technologieleveranciers. Ctac is Platinum Partner van SAP en Gold Partner van Microsoft.

We completeren onze branchegerichte composed solutions met een volwaardig pakket van diensten, variërend van business consultancy tot cloud services en softwareontwikkeling, tot diensten als mobility en in-memory computing. Daarbij kiezen we altijd voor een professionele benadering, een innovatieve invalshoek en transparant, persoonlijk contact.

Ctac is genoteerd aan Euronext Amsterdam. Het hoofdkantoor is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Ctac is daarnaast ook actief in België en Frankrijk.

Functie

De opdrachten waaraan je werkt, duren gemiddeld 6 tot 12 maanden en zijn heel divers. Als midlancer krijg je de kans om aan de slag te gaan met mooie detacheringsopdrachten bij bedrijven als Action, Applied Materials, ASML, Bose, DAF, Facilicom, For Farmers, Friesland Campina, GrandVision, Holland Casino, Jacobs Douwe Egberts, IFF, Mediq, Medtronic, Nedcar, TomTom en vele anderen. Dit zijn allemaal directe eindklanten die wij bedienen zonder tussenkomst van andere partijen.

Je gaat ook regelmatig aan de slag met projecten en beheeropdrachten die worden uitgevoerd door Ctac Consulting. Bij deze opdrachten hebben we vanuit Ctac volledige eindverantwoordelijkheid.

Functie eisen

De midlancers waar wij naar op zoek zijn, hebben hbo/wo werk- en denkniveau en meer dan 3 jaar ervaring met SAP implementatie- en/of beheerprojecten. Je hebt daarnaast inhoudelijke ervaring met één of meer van de volgende SAP modules MM, SD, (E)WM, PP, PM, MES, BO, BW, FI/CO, bij voorkeur heb je ook kennis van en ervaring met S/4HANA. Vanzelfsprekend ben je een ervaren gesprekspartner die gemakkelijk communiceert (in woord en geschrift) met directies, business en IT. Tot slot ben je creatief, servicegericht, slagvaardig, een strategische denker en een sterke teamwerker die zonder moeite denkt in processen en structuren.

Aanbod

  • Een vast basissalaris. Op basis van jouw uren en het tarief dat onze klant voor jouw inzet betaalt, ontvang je een mooie bonus.
  • Onze commerciële mensen zorgen dat je voortdurend kunt rekenen op mooie opdrachten bij interessante opdrachtgevers
  • Alle gelegenheid om jezelf te ontwikkelen. Een vast deel van jouw omzet wordt gereserveerd voor trainingen en opleidingen.Variëteit in jouw werkzaamheden.
  • Vanuit Ctac verzorgen we het beheer voor vele klanten, doen we gave projecten en hebben we tal van interessante detachering opdrachten.

Solliciteren?

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? CTAC ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteer direct button kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV kan reageren op de vacature Senior SAP SCM Consultant (Midlance) – ‘s-Hertogenbosch bij CTAC.

Solliciteer direct