Introductie

Ken jij de dynamiek van een bedrijf dat met Dynamics AX/D365 werkt? Dan is voor jou de uitdaging om data actiegericht te visualiseren geen onbekend terrein! Dat is waar het bij Hillstar allemaal om draait. Vanwege de groei die wij doormaken zijn wij op zoek naar BI consultants die zowel de kennis van AX- als de processen daaromheen hebben. Herken jij jezelf hierin? Dan zij wij op zoek naar jou!

Organisatie

Wij zijn Hillstar. We groeien hard en zoeken daarom mensen die ook graag willen groeien. Onze aanpak onderscheidt zich doordat we praktische rapportage oplossingen leveren waarmee de klant inzicht krijgt in de bedrijfsvoering. Onze klanten zijn daar erg blij mee.

Groei staat bij Hillstar centraal. We nemen onze klant mee in een ‘Data-journey’. Ze beginnen met het analyseren van het verleden. Na een succesvolle implementatie en een gevorderde BI-volwassenheid, weet de klant meer over de toekomst. Om onze klanten mee te nemen in deze ontwikkeling, moeten wij constant aan onze eigen ontwikkeling werken. Dat doen we in de vorm van kennissessies en teamdagen waarbij we het aangename met het noodzakelijke combineren.

Functie

Wat je, je vrienden vertelt over je werk
‘’Ik kom na een AX implementatie de slingers ophangen’’

Wat je echt doet
Met jouw rol als Business Intelligence AX consultant ga jij aan de slag met het ontwerpen en implementeren van concrete management informatie oplossingen. Jij bent dé persoon die data op een eenvoudige wijze aan de medewerkers van onze klanten voorlegt, waarmee zij in staat zijn hun werk efficiënter uit te voeren.

Met ons team bedienen wij ruim 200 klanten. Deze klanten komen uit verschillende branches. De meeste bedrijven die wij met BI helpen zijn complexe productie-, Retail- en (groot)handel bedrijven door heel het land en een enkeling over de grens.

Om onze klanten verder in hun wensen en behoeften te voorzien zal je aan de slag gaan met het ontwerpen van dashboards en rapportages en zal je geregeld workshops en toelichting geven over het gebruik van applicaties. Daarnaast zal je periodieke analyses uitvoeren en verbeterpunten aandragen bij onze klanten.

Jouw werkomgeving

Als BI consultant ben je voornamelijk werkzaam bij de klant op locatie. Daarnaast ben je om de week in ieder geval een dag op kantoor voor je overloopdag. Bij Hillstar kom je terecht in een hecht team van ruim 30 enthousiaste, (veelal) sportieve medewerkers. Op de werkvloer heerst een informele sfeer en vinden we het leuk om af en toe eens een leuke activiteit met elkaar te ondernemen, zoals zaalvoetbal.

Vanwege onze groei, groeien wij momenteel uit ons jasje en zullen we op korte termijn onze intrede doen in een mooi nieuw kantoor, tevens gevestigd in Veenendaal. Door onze groei hebben we al verschillende mooie prijzen in ontvangst mogen nemen zoals de FD Gazellen Award en de ICT award. Daarnaast zijn wij nauw betrokken bij de ICT Valley, ICT campus en hebben we mooie samenwerkingen met verschillende hogescholen.

Naast de groei van Hillstar is ook jouw groei belangrijk. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Hierdoor zal je dus volop mogelijkheden krijgen om jezelf op hard- en soft skills gebied te ontwikkelen.

Functie eisen

Wat vragen wij

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 2 jaar ervaring met MS Dynamics AX/D365
 • Kennis van het Microsoft BI platform
 • Je bent communicatief vaardig en analytisch sterk
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teams werken
 • Je bent in staat een junior te coachen en te begeleiden.

Aanbod

 • Afwisselende en uitdagende werkomgeving
 • Een marktconform salaris en een prima arbeidsvoorwaardenpakket
 • De mogelijkheid om ons te helpen verbeteren met het ontwikkelen van onze BI oplossingen
 • Veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen op zowel hard- als soft skills gebied.
 • Een fantastische samenwerking en werksfeer met een enthousiast, jong team.
 • Teamdagen en uitjes die je niet wilt missen!
 • Een fulltime betrekking

Solliciteren?

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Hillstar ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteer direct button kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV kan reageren op de vacature Microsoft BI AX consultant – Veenendaal bij Hillstar.

Solliciteer direct