Introductie

Als Ridder Data Systems, onderdeel van de Trivest Software Group, zijn we de uitdaging aangegaan de maakindustrie dichter bij elkaar te brengen. Door laagdrempelige, eenvoudige en gebruiksvriendelijke oplossingen te realiseren. Om deze doelstelling te realiseren zijn we op zoek naar een Front-End Developer.

Organisatie

Met een team van ongeveer 120 enthousiaste collega’s ontwikkelen, verkopen en onderhouden wij onze eigen ERP-softwarepakket, Ridder iQ. Ridder iQ bundelt onze innovatieve, betrokken werkwijze, samen met het streven naar maatwerkoplossingen en ruim vijfendertig jaar ervaring. Binnen onze organisatie komen iedere dag weer creatieve ideeën naar boven en om daar continu een invulling aan te geven zijn wij op zoek naar de beste talenten in het vak.

Functie

Als Front-End Developer heb je natuurlijk grote focus op ontwerpen, programmeren, testen en implementeren van het front-end gedeelte van Trivest Connect, waarbij techniek, creativiteit, design, gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid hoog in het vaandel staan. Je bent nauw betrokken bij de modernisatie van de systemen richting het web, zowel webbased als cloudbased.
Je bent in staat om hierin zelfstandig te werken, want jij bent de collega met uitgebreide kennis van front-end en Vue! Je komt te werken in een enthousiast en gedreven scrumteam en werkt hierin nauw samen met onze UI/UX-designer. Samen werken jullie aan uiteenlopende projecten zoals het opzetten van Apps en andere webapplicaties. Deze voldoen natuurlijk altijd aan de meest moderne trends, omdat jij goed op de hoogte bent van alle ontwikkelingen op het gebied van IT.

Functie eisen

 • Afgeronde HBO-opleiding in relevante richting
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in vergelijkbare functie
 • Ervaring (min. 3 jaar) met front end development in Javascript, CSS3, SASS, LESS
 • Ervaring (min. 2 jaar) met frameworks als Vue.JS, ReactJS, AngularJS, Vue, typescript/ES6
 • Ervaring met NPM, Gulp, Webpack
 • Kennis en ervaring: backend API’s, geautomatiseerd testen van front ends en ervaring in de maakindustrie en/of ERP zijn een pré
 • Resultaatgericht, Teamspeler, Proactief, Oplossingsgericht
 • Deinst niet terug voor cross-browser pixel perfect solutions en uitdagingen en houdt het vakgebied nauwlettend in de gaten

Aanbod

 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden met o.a. een royale winstdelingsregeling van maximaal 9%
 • Een veelzijdige en uitdagende functie binnen een no-nonsense bedrijfscultuur met een collegiale en prettige werksfeer
 • Gedreven collega’s met veel kennis en passie voor het vak
 • Het uitwisselen van kennis en ervaring staat centraal, evenals ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling

Solliciteren?

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Trivest Software Group ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteer direct button kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV kan reageren op de vacature Medior Frontend Developer – Harderwijk bij Trivest Software Group.

Solliciteer direct