Over ons

Bij Cooder IT-vacatures wordt je direct in contact gebracht met gerenommeerde IT-dienstverleners in Nederland.  De ervaren consultants bij Cooder hebben jarenlange ervaring op het gebied van IT-arbeidsbemiddeling, weten precies hoe de markt in elkaar steekt en hebben daardoor een enorm netwerk aan IT-dienstverleners die ze kunnen aanspreken.

  • Groot netwerk aan gerenommeerde hoogopgeleide IT-bedrijven
  • Meer dan 10 jaar ervaring in IT-arbeidsbemiddeling
  • Begeleiding van persoonlijke consultant met een proven trackrecord
  • Altijd volledige vacatures
  • Altijd een samenwerking op maat
  • Zelf de touwtjes in handen
  • Jij beslist waar je gaat werken!

Tijdens de kwalificatie zal je samen met je contactpersoon bij Cooder uitgebreid het cv doorlopen en dieper ingaan op je wensen en ambities. Tegelijkertijd zal er een kleine selectie worden gemaakt van de beste matches bij jou in de regio! Uiteraard staan alle ‘vacante’ vacatures met volledige naam en bedrijfsprofiel op de website, waardoor je precies aangeeft waar je wil solliciteren en altijd zelf de touwtjes in handen houdt!

Na het voorleggen van je CV bij de besproken IT-bedrijven kunnen al snel sollicitatiegesprekken ingepland worden. Je contactpersoon bij Cooder zal je vooraf goed voorbereiden en tijdens het gehele sollicitatieproces begeleiden, zodat de kans van slagen het grootst is.

Na het beëindigen van de sollicitatiegesprekken zal je één of meerdere aanbiedingen ontvangen en bepaal je zelf bij welke droombaan jij aan de slag gaat!

Upload je CV »


Hoe werkt het?

Start hier »

Voel je vrij om contact met ons op te nemen. We geven graag advies over de mogelijkheden.


Cooder in de praktijk

Bij Cooder werken alleen ervaren consultants met gezamenlijk meer dan 10 jaar werkervaring in de IT-branche. Zij zullen je optimaal begeleiden tijdens het sollicitatieproces, van het opstellen van je cv, sollicitatietips tot en met de salarisonderhandeling zodat jij de beste kans maakt op die droombaan.

De consultants van Cooder staan in direct contact met de directeur, eigenaar of de beslissingsbevoegde hiring manager van het bedrijf, dit betekenend voor jou dat je altijd direct feedback zult ontvangen na een sollicitatie.