IT-Recruitment 


IT-recruitment succesvol inzetten? Wij weten hoe dat moet! Samen met onze kandidaten zoeken we naar werkgeluk; dat ene waardoor zij 's ochtends fluitend op de fiets zitten. Wij geloven heilig dat dit bestaat en dat werknemers veel beter presteren wanneer zij hun werk leuk vinden. Dat is niet alleen goed voor hen, maar ook voor jou, de werkgever. Daarom speel jij ook een belangrijke rol in onze gehele procedure, want je wil natuurlijk iemand die goed binnen jullie bedrijf en cultuur past. Iemand die een échte aanwinst is en dus het team versterkt in plaats van verzwakt. Die perfecte kandidaat vinden we door behoeftes over en weer met elkaar af te stemmen. Werkgeluk betekent voor iedereen namelijk iets anders. Op deze manier krijg jij kandidaten op gesprek die er écht willen zijn, en die écht bij je bedrijf passen. Daarom zijn wij jouw partner op het gebied van IT-recruitment! 

Wat is IT-recruitment? 


IT-recruitment is een relatief nieuw vakgebied waarin onze Business Consultants volledig focussen op het vinden, werven, selecteren en aanstellen van geschikte IT-professionals. Helaas heerst er een grote schaarste aan goede IT’ers in deze branche, en heb je vast gemerkt dat je als bedrijf een tekort aan tijd en technische kennis hebt om zelf talent te vinden. Wij snappen dat je dit liever uitbesteedt. Terwijl jij je focust op je core business, richten wij ons op dat ene waar we goed in zijn: de perfecte match maken. Hoe we dit doen? We beschikken over een groot netwerk binnen de IT-branche en Consultants die veel kennis en ervaring hebben binnen dit vakgebied. Zij begrijpen de wensen en behoeften van IT’ers én bedrijven waardoor jij die last niet meer op je schouders draagt. Klinkt goed, toch? 

Hoe werkt IT-recruitment? 


We blijven voortdurend met je in contact tijdens de hele procedure. Wel zo fijn, zo weet je precies waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. En de kandidaat ook. Wat onze procedure anders maakt dan dat van andere IT-recruitmentbureaus, is dat wij zorgen voor overzichtelijke en visuele vacatures. Hierin staan alle ins-en-outs van het bedrijf, wat de kern in één keer helder maakt voor de lezer. Door onze open en eerlijke communicatie zijn kandidaten goed voorbereid en weten ze ook waar ze op gesprek gaan. Andersom vertellen we jou alle belangrijke details van de kandidaat. Hoe we aan al die informatie komen? Ook dat is geen geheim. Onze projectmatige aanpak en uitgebreide interviews zorgen ervoor dat we beide partijen als geen ander kennen. En dat zorgt op lange termijn voor nóg betere matches. 

De voordelen van IT-recruitment uitbesteden


Het uitbesteden van IT-recruitment brengt veel voordelen met zich mee. We stipten het al even aan, maar je bespaart veel tijd en moeite aan de zoektocht waardoor jij je kunt bezighouden met de core business van je bedrijf. Ook hebben onze Consultants jarenlange ervaring en kennis opgedaan in de branche, wat een groot netwerk aan IT’ers meebrengt. Zo vinden wij altijd het beste talent! Maar dat is niet alles. Je profiteert ook van: 

  • Lage, vaste fees. Dus geen gedoe met percentages of onduidelijke afspraken. 
  • Heldere communicatie. Wij stellen kandidaten actief voor en we zijn eerlijk en open in onze communicatie. 
  • Een langdurige en duurzame relatie. 85% van onze klanten heeft de samenwerking verlengd. 
  • Snelle plaatsingen waardoor jij de concurrentie voorblijft. Bij 90% van onze klanten hebben wij sneller geplaatst van de doelstelling. 
  • Employer branding staat bij ons hoog op ons lijstje. Zo trek jij de beste kandidaten aan die écht bij jou willen werken. 

Niet alleen IT-recruitment in Amsterdam 


Dat ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, betekent niet dat wij alleen IT-recruitment in Amsterdam doen. Integendeel, wij doen aan IT-werving- en selectie door heel Nederland én België. Ons netwerk is dus groot en kunnen daarom binnen elke IT-specialisatie kandidaten vinden. 

Doen wij ook aan een IT-executive search? 


Ja, zeker! Ook als je op zoek bent naar een specifiek IT-profiel, kun je bij ons terecht. Wij doen namelijk ook aan executive searches voor de IT. Hierbij gaan onze Consultants gericht voor je aan de slag en vinden snel en effectief die ene bijzondere kandidaat die matcht met jouw wensen en behoeften. 

IT-recruitment Nederland uitbesteden bij Cooder 


Wil jij net als 500+ andere bedrijven hun IT-recruitment in Nederland uitbesteden aan Cooder? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn een IT-recruitment bureau in Amsterdam en wij zoeken geschikt IT-personeel door heel Nederland. Ook voor IT-executive search en voor IT-recruitment in België ben jij bij ons aan het juiste adres.  

Ook kandidaten kunnen zich aanmelden de openstaande IT-vacatures. Je kunt ons telefonisch bereiken op 020 262 3250. Liever mailen? Dat kan naar info@cooder.nl. Onze Consultants helpen je graag met het werven van IT-personeel! 
Deze website maakt gebruik van cookies
Cookieverklaring