Introductie

Devoteam is per direct op zoek naar een Full Stack Monitoring Consultant!

Organisatie

Devoteam is een internationale ICT-dienstverlener. Met een team van 4.500 collega’s, waarvan bijna 300 in Nederland ondersteunen wij grote organisaties bij het digitaliseren van hun operaties, helpen we onze opdrachtgevers digitalisering effectief in te zetten. Wij adviseren niet alleen, maar implementeren ook. Onze units Process Excellence, Data & Analytics, Architecture & Implementation en DevOps zijn 100% gericht op succesvolle digitalisering.

Medewerkers waarderen ons met name vanwege de persoonlijke en informele sfeer en de ruimte voor eigen initiatief. Bij Devoteam staat ontwikkeling bovenaan. Dat doen we door je opleidingen aan te bieden en samen te sparren over de richting waarin jij je wilt ontwikkelen. Naast het feit dat er hard gewerkt wordt zijn er ook regelmatig meetups, kennissessies, events, borrels en sportactiviteiten.

Functie

Intellectual badass* met een passie voor DevOps? Klaar voor een volgende stap in je carrière? Bij een innovatief bedrijf waar je ontwikkeling niet stil blijft staan? Klinkt #DigitalTransformakers als een beschrijving die jou perfect omschrijft? Dan maken wij graag kennis met jou! Wij werken met veel klanten die Nederlands als voertaal hebben waardoor de kennismaking in het Nederlands is. Daarnaast verwachten wij ook dat je vloeiend Engels spreekt. Klaar om meer te weten te komen?

Binnen de DevOps unit van Devoteam werken we met passie om de IT Delivery organisatie en processen van onze klanten te optimaliseren, te integreren en te automatiseren. Als leidraad voor deze veranderingen gebruiken we het acroniem CALMS; Culture, Automation, Lean, Measurement en Sharing. Binnen het Measurment aandachtsgebied zijn we op zoek naar Full Stack Monitoring consultants. Heb jij diezelfde passie om onze klanten te helpen bij het zetten van hun volgende stappen op weg naar een volwassen DevOps organisatie?

Functie eisen

Specifiek zijn we op zoek naar ervaren Full Stack Monitoring consultants die gedegen kennis en ervaring hebben met het inrichten van een of meerdere van de volgende aandachtsgebieden:

 • Application Monitoring
 • Business Process Monitoring
 • Business Activity Monitoring
 • End to End Monitoring
 • IT Infrastructure Monitoring

Na het gezamenlijk in kaart brengen van de Monitoring Backlog van klanten, of op basis van al bestaande specifieke klant behoeftes, gaan we voortvarend aan de slag met het inrichten en optimaliseren van Monitoring waarbij we veelvuldig gebruik maken van tooling zoals:

 • Elasticsearch, Kibana, Logstash, Beats, Splunk, nJams, Zabbix, Dynatrace, Opsview, Nagios…

Kennis en ervaring met het inrichten van en werken met meerdere van deze, of vergelijkbare, tools en met andere aspecten van CALMS zijn een duidelijke pre.

Wat verwachten wij daarnaast minimaal van jou?

 • Bachelor diploma
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Goede communicatie- en presentatievaardigheden
 • Uitstekende teamspeler
 • Leergierig en een passie voor innovatie
 • Gewend om met klanten op meerdere niveaus te werken

Aanbod

Bij Devoteam werken wij met ondernemende professionals met een passie voor ons vak. Wij vinden het belangrijk om uit te blinken in ons vakgebied en resultaatgericht en klantvriendelijk te zijn. We zijn innovatief en delen onze kennis en ervaring met elkaar om er allemaal van te leren en te kunnen groeien. Wij werken in een internationale omgeving waarbij respect, transparantie en passie voor ons werk het uitgangspunt centraal staan. Hier staat tegenover een mooi arbeidsvoorwaardenpakket, veel opleidingsmogelijkheden en een goed carrièreperspectief.

Solliciteren?

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Devoteam ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteer direct button kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV kan reageren op de vacature Full Stack Monitoring Consultant – Amsterdam bij Devoteam.

Solliciteer direct