Introductie

ALTEN Nederland is per direct op zoek naar een junior BI Consultant!

Organisatie

ALTEN IT maakt onderdeel uit van ALTEN Nederland en is gespecialiseerd in Softwaretesten, Software Development, BI en Analytics consultancy in verschillende branches. Binnen Alten kom je terecht in een divers maar hecht team dat zich bezig houdt met de laatste ontwikkelingen op het gebied van Agile en software ontwikkeling. Bij ALTEN staan mensen, kennis, plezier en technologie centraal.

Onze klanten bevinden zich in de top 100 van Nederland. De klantenkring varieert van telecomproviders, overheden, energiemaatschappijen, financiële instellingen en industriële ondernemingen tot zakelijke dienstverleners.

Functie

Wil je als Junior BI consultant aan de slag gaan? Wij hebben speciaal voor pas afgestudeerden en young professionals een opleidingstraject opgezet. Je krijgt de kans om het BI vakgebied te leren bij één van de marktleiders van Nederland. Tevens krijg je intensieve begeleiding bij je eerste opdracht van onze ervaren collega’s om te groeien tot een succesvolle BI consultant!

Je eerste maand staat in het teken van het volgen van diverse trainingen op het gebied van Business Intelligence, Big Data en/of Predictive Analytics. Een aantal trainingen wordt afgesloten met een examen, zodat je direct bent gecertificeerd. Vervolgens ben je klaar om bij één van onze opdrachtgevers aan de slag te gaan. Gedurende het eerste jaar krijg je de beschikking over een persoonlijke coach om je verder te begeleiden in het BI-vakgebied. Daarnaast geef je samen met je People Manager je loopbaanontwikkeling voor de komende drie jaar vorm.

Functie eisen

Jouw profiel:

  • Afgeronde HBO of WO opleiding (Bedrijfskundige Informatica, Business Analytics, Informatiemanagement, Wiskunde, Econometrie of Kunstmatige Intelligentie)
  • Kennis van SQL
  • Ambitieus en initiatiefrijk
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschift

Persoonlijkheid:

Je bent communicatief sterk, kan goed zelfstandig werken en vind het belangrijk om in een team te werken. Daarnaast vind je het leuk om resultaat te behalen en je hebt van nature een flexibele instelling. Wij vinden het ook belangrijk dat je jezelf kunt herkennen in onze kernwaarden: People, Fun, Technology, Knowledge, Aim high en Open & Involved.

Aanbod

Naast uitdagende en afwisselende opdrachten, bieden wij een stabiele organisatie waar persoonlijke- en vakinhoudelijke groei gestimuleerd wordt. ALTEN heeft een cultuur waarin kennis opdoen en kennis delen actief wordt gestimuleerd. Op basis van jouw competenties en groeiambities geef je samen met je peoplemanager je loopbaangontwikkeling vorm door middel van kennisgroepen en trainingen. Je krijgt bij ons een vast dienstverband met goede arbeidsvoorwaarden, zoals:

  • Een uitstekend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bonusregeling, leaseauto en premievrije pensioenvoorziening.
  • Persoonlijke begeleiding van je People Manager en Business Manager.
  • Een succesvolle, internationale onderneming, met daarin veel uitdagingen en doorgroeimogelijkheden.

Solliciteren?

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Alten ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteer direct button kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV kan reageren op de vacature BI Traineeship – Amstelveen bij Alten.

Solliciteer direct