IT

PanCompany

De tevredenheid van onze werknemers staat bij ons daadwerkelijk op nummer één. Wij geloven dat werknemerstevredenheid de sleutel naar ons succes is.

PanCompany in het kort: Wij zijn een snelgroeiend consultancybedrijf, gevestigd in Amsterdam en Den Bosch, en gespecialiseerd in het leveren van diensten op locatie. Dit bij grote en vooral ook leuke opdrachtgevers. We huisvesten meerdere expertises onder één dak, dit gaat van Software Development en Test Engineering tot aan Agile Management en Data Analytics.

Bij PanCompany zit jij aan het roer van jouw eigen loopbaan. Hoe je dat merkt? Doordat onze sales-afdeling nadrukkelijk op zoek gaat naar opdrachten die passen in jouw ideale werkplaatje. Daarnaast laten we je kennis maken met ons unieke concept: de midlance-constructie, maar dan nét iets veiliger en voordeliger voor jou. Een moderne vorm van dienstverband met een eerlijk en transparant beloningsmodel, waarbij jij meedeelt in je omzet bij klanten.

De kracht van PanCompany zit ‘m in de mensen. Mensen met passie voor hetgeen wat ze doen, en zijn stuk voor stuk betrokken bij hun opdrachtgevers.
Kennisdeling
Of zoals we het hier noemen: competence Development, is belangrijk. Daarom organiseren we meet-ups en gaan we naar conferenties rondom actuele thema’s in het vak.
Werknemersgericht
De werknemer, dat is waar we ons op focussen. Op basis van jouw voorkeuren gaan we op zoek naar aansluitende opdrachten en mooie opdrachtgevers. Zo helpen we iedereen aan leuke opdrachten.
Midlance
De midlance constructie: ZZP in dienstverband. Oftewel: een eerlijk en transparant beloningsmodel. Daarnaast is alles tot in detail voor je geregeld: van opleidingen tot verzekeringen en pensioen.
Ontwikkeling
Bij PanCompany willen we dat jij je verder kan ontwikkelen. Daarom krijg je toegang tot alle opleidingen en trainingen die nodig zijn voor jouw ontwikkeling. 
Plezier
‘t Is niet voor niets een van onze kernwaarden. We organiseren vaak activiteiten en uitjes. Met collega’s onderling, maar ook met partners of gezinnen.
A great place
Mocht je ons nog niet geloven, dan hebben we een award om het te bewijzen. We mogen onszelf namelijk officieel een Great Place To Work noemen!
Onze klanten
Onze vacatures
IT
Data Analytics Specialist - Amsterdam
Medior Senior
IT
Frontend Developer - Den Bosch
Medior Senior
IT
Java Developer - Amsterdam
Medior Senior
IT
Java Developer - Den Bosch
Medior Senior
IT
Test Automation Engineer - Amsterdam
Medior Senior
IT
Test Automation Engineer - Den Bosch
Medior Senior
IT
Frontend Developer - Amsterdam
Medior Senior

Een greep uit onze projecten, projecten waar we trots op zijn! 

 • Alphabet International

  “Roy is werkzaam als Fullstack Developer bij Alphabet International, als onderdeel van een DevOps feature team dat werkt aan een nieuw business mobility platform voor verschillende markten (landen). In zijn rol houdt Roy zich bezig met het implementeren van nieuwe features in zowel de front- als back-end van het platform, het continu verbeteren van het platform en het oplossen van incidenten.”

 • Nederlandse Spoorwegen

  “Micky is werkzaam als Java Developer bij Donna Service Organisatie (DSO). Een samenwerkingsverband tussen NS en Prorail voor het onderhouden en doorontwikkelen van het Donna systeem. Daar zit hij in het team dat zich, binnen de transitie naar een DevOps organisatie met een cloud based Microservices architectuur, o.a. bezighoudt met frameworks, herbruikbare libraries, non-functionals en research.”

 • Rabobank

  “Yoeri is werkzaam als Lead Android Developer bij Rabobank. Hij maakt onderdeel uit van het Native Feature team dat de Rabo Mobiel Bankieren app ontwikkelt en onderhoudt. Hij is dagelijks bezig met de uitdagingen die voortkomen uit het ontwikkelen van een hybride mobiele applicatie, waarbij de afstemming tussen Native, backend en web een belangrijk onderdeel is.”

 • DPG Media

  “Fatih is werkzaam als QA lead / Test Automation Engineer bij DPG. Hij maakt deel uit een DevOps team dat zich bezig houdt met de back-to-front ontwikkeling van Nederlandse en Belgische nieuwstitels. Tevens is Fatih als Epic owner verantwoordelijk voor de organsatiebrede implementatie van bepaalde Epics. DPG is een dynamische en uitdagende omgeving waar technische ontwikkelingen zich in een rap tempo opvolgen.”

 • Ministerie van Defensie

  “Pascal werkt als Agile Projectmanager bij het Ministerie van Defensie. Binnen het vervangingstraject van 'mijnbestrijdingscapapaciteit' is hij verantwoordelijk voor de uitrol van netwerken, alle communicatiemiddelen en de informatiebeveiliging. Voor de instandhouding van de in bedrijf zijnde onderzeeboten, werkt hij aan vervanging en integratie van o.a. sonar-, communicatie- en ‘combat management’ systemen.”

Jouw collega's
Marc Vaessen
Managing Director
Kevin Konings
Data Engineer 
Christiaan van Rooij
Regional Sales Executive 
Alwin Captijn
Regional Delivery Executive 

Dit zeggen jouw collega's

"Mijn band met mijn collega’s is heel erg goed. Door uitjes en tripjes samen merk je dat de band nog sterker wordt tussen jou en collega's."

Alwin Captijn

Regional Delivery Executive 

"Het grote verschil tussen grote consultancy organisaties en PanCompany, is dat we mensgericht zijn. Ik ken hier iedereen, het is heel persoonlijk."

Christiaan van Rooij

Regional Sales Executive 

"PanCompany heeft waargemaakt wat ik voor ogen had, misschien nog wel meer! Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen op persoonlijk vlak, ook binnen de opdracht."

Kevin Konings

Data Engineer
Deze website maakt gebruik van cookies
Cookieverklaring