FINANCE

MRW Accountants & Adviseurs

Wij zijn MRW Accountants & Adviseurs. Hét accountants- en adviesbureau waar we ons met passie inzetten voor ondernemers uit Noord-Nederland.

Wij geloven dat het MKB de motor is van de economie, want in een snel digitaliserend landschap is en blijft er veel ruimte voor innovatief ondernemerschap. Daarom helpen we ondernemers deze ruimte te benutten. Werken bij MRW Accountants & Adviseurs? Dan  ben je verzekerd van alle vrijheid om het werk op jouw manier te doen. Wie ben je als persoon, en waar word je blij van? Jij kiest hetgeen waar je door wordt uitgedaagd, want stilstaan is achteruitgang. We denken dus altijd in mogelijkheden en niet in beperkingen bij MRW. Bepaal samen met ons de volgende stap in jouw carrière. We gaan graag het gesprek met je aan: door jaarlijkse besprekingen achterhalen we waar je gelukkig van wordt en hoe we dit vorm gaan geven binnen de organisatie. Zo weet je altijd waar je naartoe werkt en welke stappen je moet zetten om daar te komen. Dat betekent ook dat je jouw opleiding(en) bij ons mag afronden. Hier hebben we interne begeleiding voor ter ondersteuning en zorgen we ervoor dat je jouw studie meteen in de praktijk brengt op de vloer.

Tenslotte hechten we veel waarde aan een goede work-life balans; we slaan pauzes nooit over en wil je een keer eerder afsluiten voor bijvoorbeeld een privé-afspraak? Dat is helemaal aan jou. Je bepaalt namelijk zelf je werktijden. We vertrouwen elkaar er immers op dat ieder zijn verantwoordelijkheid neemt en werk op tijd afmaakt. En dat vertrouwen gaat verder dan enkel op het werkgebied, want we helpen elkaar waar nodig en zijn betrokken: we weten van elkaar wat er speelt, zakelijk én privé. Dit geheel maakt dat er een fijne, informele sfeer op kantoor heerst en we zo samen zorgen voor succes!

Met MRW sta je er nooit alleen voor.
Betrokken
Alle collega's kennen elkaar. Ook de directieleden en teamleiders staan met beide benen op de grond en werken dagelijks mee op de werkvloer. Bij MRW Accountants & Adviseurs is er sprake van een platte aansturing, zonder hokjes en functie-scheidingen.
Flexibel
Onze medewerkers hoeven niet precies van 08.30 tot 17.00 op kantoor te zijn, je deelt zelf je tijden in. Daarbij bieden we maandelijks stoelmassagebehandelingen aan. Door het geven van deze zelfstandigheid en behandelingen zorgen we ervoor dat het personeel zich zowel mentaal als fysiek goed voelt!
Gezelligheid
We hebben een personeelsvereniging waarmee we elke twee jaar een uitje organiseren voor alle collega's én hun partners. Ook is er elk jaar een nieuwjaarsbijeenkomst, en enkele malen per jaar een in-company lezing met een gezellig diner vooraf. We doen aan kennissessies en al onze teams hebben een eigen budget voor teamuitjes.
Groei en ontwikkeling
Onze medewerkers kunnen gebruik maken van een studieregeling, waarbij MRW de kosten van meerjarige studies voor haar rekening neemt. Onze medewerkers nemen zelf verantwoordelijkheid voor hun ontwikkeling, waarin wij ze ondersteunen en de ruimte geven.
Onze klanten
Onze vacatures
FINANCE
Relatiebeheerder - Gorredijk
Medior

Een greep uit onze projecten

  • Fusie Haaima Hylkema

    MRW is al jarenlang accountant en adviseur van de autobedrijven . We hebben Haaima en Hylkema in het verleden begeleid bij het overnemen van bedrijven. Daarnaast hebben we Haaima en Hylkema begeleid bij de bedrijfsopvolging naar de huidige generatie eigenaren. Voor ons was het heel bijzonder en uitdagend toen wij werden gevraagd om hun fusieplannen te begeleiden. Dat we de fusie succesvol hebben kunnen afronden was een topprestatie!

  • Groei Aquacombi

    In de jaren 90 begonnen in de garage bij vader Gerrit en vervolgens uitgegroeid naar een van de snelst groeiende familiebedrijven van Nederland. Aquacell en ‘De kracht van zacht’ zijn in heel Nederland bekend. MRW is er vanaf de start bij betrokken. We hebben de groei begeleid en ook de verkoop aan Culligan, een van de grootste wereldspelers op het gebied van waterbehandeling.

  • Efka BV is een fabrikant van Ledframe’s

    Wij hebben gezamenlijk met onze opdrachtgever de structuur van de organisatie gesplitst in een Productiemaatschappij, Verkoop Nederland en Verkoop internationaal en een Holding om een duidelijk onderscheid te krijgen tussen de verschillende activiteiten en met name de verkoop en de productie. Bij deze splitsing hebben we bekeken hoe wij de onderlinge factuurstroom konden automatiseren, om op deze manier de administratieve druk door de splitsing zo laag mogelijk te houden door de inzet van slimme software. Daarnaast zijn de bezittingen zoveel mogelijk gecentreerd bij de nieuw Holding. Denk hierbij aan productiemachines en de handelsnaam in het kader van risicobeheersing.

Jouw collega's
Bonnie Stelzer-Schokker
Mede-vennoot
Christian Huiberts
Mede-vennoot
Pascal de Groot
Fiscaal Jurist
Lia ten Have-Karsten
Register Payroll Professional
Rick Dam
Relatiebeheerder
Ilse Jepkema
Assistent Accountant

Dit zeggen jouw collega's

“Door het afwisselende werk en de goede sfeer op kantoor vliegen de werkdagen om. Je komt in een leuk team terecht. Iedereen is behulpzaam en zet zich in voor het bedrijf en de klanten, maar er is ook ruimte om samen te lachen!”

Ilse Jepkema

Assistent Accountant

"Werken bij MRW is jezelf ontwikkelen en samenwerken aan projecten binnen de cirkel van plezier!"

Lia ten Have-Karsten

Fiscaal Jurist

"Bij MRW ervaar ik een positieve mate van vrijheid waarbij mijn eigen ondernemerschap wordt gestimuleerd. Daarnaast leer ik nog elke dag bij, zowel van onze klanten als van mijn collega’s waarmee ik een grote diversiteit aan projecten mag uitvoeren."

Rick Dam

Relatiebeheerder

"Ik ervaar de werksfeer als laagdrempelig, gezellig en informeel. Dit geeft mij het gevoel dat ik ruimte heb om te leren en fouten te maken, en om hiervan te groeien."

Sylvan Wiersma

Assistent Accountant
Deze website maakt gebruik van cookies
Cookieverklaring