IT

Over Lansigt accountants en belastingadviseurs

Heb jij ook genoeg van dat Hollandse gepolder? En het kleuren binnen de lijntjes? Zoek je juist de uitdaging? Heel goed, wij ook! Het brengt ons namelijk verder en dat is wat we willen. Bij Lansigt zien we de dingen anders. Wij zien de ondernemer. De uitdagingen. De risico’s én de ruimte. Wij willen ondernemers aanzetten hun uitdaging te realiseren. Op een verantwoorde manier. Met de kennis van nu, maar nieuwsgierig naar morgen. De blik gericht op die ene stip aan de horizon en niet bang om ongebaande paden te verkennen.

Als accountantskantoor willen we, samen met onze klanten, de middelmaat ontstijgen en het traditionele denken doorbreken. Ondernemers grenzen laten verleggen en het beste uit zichzelf laten halen. De cruciale vraag die hem zal uitdagen zijn toekomstbeeld scherp te krijgen is dan ook: Hoe ver wil je komen?

Bij Lansigt zoeken we bevlogen professionals die ongebaande paden durven te verkennen. En de middenmoot durven te ontstijgen. Met een flinke dosis lef, een groot gevoel voor verantwoordelijkheid en een kritische blik als dat nodig is. Laten we elkaar inspireren en stimuleren, net als we bij onze ondernemers doen. Laat ons je helpen je ambities zichtbaar én waar te maken. Durf jij het avontuur aan?

Lansigt is een betrouwbare werkgever met ruim 150 enthousiaste medewerkers en de nodige ervaring in verschillende vakgebieden. Daardoor hebben we onze klanten de afgelopen 70 jaar écht verder kunnen helpen. Ons kantoor is toegankelijk en professioneel en kent een familiare sfeer. Een goede werk-privébalans vinden we heel belangrijk. Net als de mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen. 
Lansigt heeft 3 vestigingen in Alphen aan den Rijn, Ridderkerk en Gouda.

Momenteel heeft dit bedrijf geen openstaande vacatures, bekijk hieronder interessante vacatures bij andere bedrijven
FINANCE
Relatiebeheerder Accountancy
Senior
FINANCE
Relatiebeheerder - Volendam
Medior Senior
FINANCE
Assistent-accountant samenstel- en adviespraktijk
[Medior]
FINANCE
Accountant/Controleleider
Senior
Deze website maakt gebruik van cookies
Cookieverklaring