IT

Lama Lama

The digital agency for those who dare. And those who dare us.

Wie is Lama Lama? Een werkgever waar jij -hopelijk- net zo blij van wordt als wij al zijn ;). We kleuren niet graag binnen de lijntjes, want zoals je misschien al had gelezen: we zijn een digital agency voor diegene die durfen. We werken aan uitdagende opdrachten met een klein, hecht en vooral gezellig team. Ja, we weten dat iedere werkgever dit zegt, maar mocht je ons niet willen geloven, dan overtuigen je hier graag van tijdens een van onze borrels of onder genot van een kopje koffie. Dus, durf jij de sprong in het diepe met ons te wagen?

Hoe we ons onderscheiden? Door onze mensen, ons werk en niet te vergeten: onze mindset.
Hecht team
Natuurlijk staat dit in iedere vacature die je tegenkomt, maar wij zijn écht een hecht team ;). We gaan hier niet bewijzen dat we dat zijn, dat moet je meemaken. Kom eens langs voor een koffie, of een borrel zou ik zeggen.
Winstdeling
We vinden het belangrijk dat iedereen bij Lama Lama verantwoordelijk en betrokken is, maar vinden ook dat daar wat tegenover mag staan. Vanwege die reden hebben we een winstdeling ingevoerd.
Pensioenregeling
We zien graag dat ons team zich voor een wat langere periode committeert. Om te groeien, maar ook om een hechte band op te bouwen. Als wij dat verwachten, dan vinden we het belangrijk om ook over jouw toekomst na te denken. Daarom hebben wij voor iedereen een pensioenregeling.
Vrijdagmiddagtalks en borrels
Lama Lama werkt voor verschillende interessante klanten. Eens in de zoveel tijd nodigen we die dan ook uit om iets te vertellen over wat zij doen. Vanzelfsprekend, sluiten we de talks af met een goede borrel.
Jaarlijkse uitjes
Ieder jaar gaan we met het team een weekendje weg. Goed voor de bonding, maar vooral gewoon heel erg leuk! Uitjes die al de revue hebben gepasseerd: een weekend wintersporten in Saalbach, cultuur snuiven in Berlijn en op retraite naar de Unbound.
Zwemmen
Om goed voorbereid te zijn op de hete zomers, hebben we 3 jaar geleden voor een kantoor met een zwembad voor de deur gekozen. Niet letterlijk natuurlijk, maar regelmatig wordt er vanaf de brug, een plons in het water rondom Prinseneiland gedaan.
Onze klanten
Momenteel heeft dit bedrijf geen openstaande vacatures, bekijk hieronder interessante vacatures bij andere bedrijven
IT
Back-end Developer
Medior Senior
IT
Fullstack Java Engineer
Medior Senior
IT
.NET Developer
Junior Medior
IT
PHP Developer
Medior

Een aantal van onze toffe projecten.

  • JuiceBrothers

    Voor JuiceBrothers creëren we momenteel de (subscription based) webshop. We ontwikkelen webhops op basis van WooCommerce, waarbij we volledig custom themes opzetten om zo een unieke user experience te kunnen garanderen. De webshop draait op een stack die bestaat uit WordPress + WooCommerce, MySQL, Meilisearch en maken gebruik van een webpack based build flow. Wanneer nodig, ontwikkelen we custom plug-ins om te kunnen integreren met third-party tools.

  • Sneaker District

    Voor Sneaker District ontwikkelen we continue het commerce platform. De webshop, apps, backoffice, fulfilment en POS in de winkels staan realtime met elkaar in verbinding. Een unieke case waarbij alle facetten van commerce aangeraakt worden. Het platform draait op een stack die bestaat uit oa Laravel, MySQL, Redis, Vue.js, Pusher, AWS EC2 / S3 / Cloudfront.

  • Justdiggit

    Justdiggit is een organisatie met een ongekende drive en Lama Lama is sinds een aantal jaren hun digitale partner. Met veel liefde en passie zetten we onze expertise en skills in, om hun te helpen bij het afkoelen van de aarde. Een samenwerking waar we trots op zijn.

Jouw collega's
Jennifer Davidse
Head of Operations
Ingmar Coenen
Art Director
Arvin Leeuwis
Lead Creative Developer

Dit zeggen jouw collega's

"Bij Lama Lama krijg je de vrijheid om jezelf uit te dagen"

Arvin Leeuwis

Lead Creative Developer

"Bij Lama Lama voelt elke dag als een vrijdag."

Jennifer Davidse

Head of Operations

"Creatieve uitdagingen? Check. Complexe projecten? Check. Leuke collega’s? Dubbel check!"

Ingmar Coenen

Art Director
Deze website maakt gebruik van cookies
Cookieverklaring