IT

Isatis Business Solutions

Real value by real people. Onze mensen zijn de rode draad in onze organisatie.

Bij Isatis Business Solutions doen we het graag anders. Onze mensen zijn namelijk de rode draad in onze organisatie. Waar het bij ons om draait? Een glimlach bij onze klanten én medewerkers. Hoe we dat bereiken? Samen met jou zetten we complexiteit om in BI en Big Data oplossingen. Dit doen we in samenwerking met verschillende uitdagende, maar vooral ook leuke opdrachtgevers. Jij gaat voor hen dan ook dé oplossing verzorgen en ervoor zorgen dat de organisatie klaar is voor de toekomst. We werken volledig vanuit jouw expertise. Samen zoeken we naar een opdrachtgever die bij jou past.

Als specialist bij Isatis Business Solutions ga jij aan de slag in jouw eigen expertise, maar je staat er niet alleen voor.  Isatis Business Solutions en al jouw collega’s staan namelijk altijd klaar om jou te ondersteunen. Dit kan zijn in de vorm van een belletje, trainingen, gesprekken en ga zo maar door. Jij staat bij ons namelijk voorop. We kijken samen naar wat jij wilt bereiken. Zo krijg je altijd de mogelijkheid om mee te denken met de organisatie -we zijn altijd benieuwd naar jouw ideeën. Maar weet ook: meedenken en eigen initiatieven bedenken mag, maar is natuurlijk niet verplicht. Jij hebt het voor het zeggen.

Onze mensen zijn de rode draad. We groeien samen naar nieuwe doelen en kijken naar wat jij als werknemer nodig hebt.
Semi-freelance
Onze semi-freelance constructie, waarbij je het zelf voor het zeggen hebt. Geniet van bonusregeling en vrijheid als een zelfstandige, met alle voordelen van een vast dienstverband: van verzekeringen tot pensioen.
Fun
Dit in de vorm van onze wekelijkse yellow Friday, 3-maandelijkse fun factor en jaarlijks terugkerende uitjes als onze kersborrel, zomerbarbecue en nieuwjaarsfeestje. Niet alleen voor onszelf, óók voor partners en familie
Ontwikkelplan
We kijken naar wat jij nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Met behulp van een persoonlijk groeiplan. Oftewel: gepersonaliseerde (persoonlijkheids)trainingen en coaching. Zo ondersteunen wij je om het maximale te bereiken.
Inspraak
Je bent bij ons geen nummer. Jij hebt het voor het zeggen. Zie je kansen binnen de organisatie? Dan krijg je de mogelijkheid om dit zelf op te pakken. Bedenk hoe we dit beter kunnen doen en spar met collega’s om het beste uit elkaar naar boven te halen. We vertrouwen op jouw expertise.
Comfortabel
Zeker weten dat je bij een leuk en uitdagende opdrachtgever terecht komt? Jij bepaalt waar jij aan de slag gaat. Zo weet je zeker dat je goed op je plek zit bij een opdrachtgever. Maar ook tijdens zo’n project zijn we er altijd om met je mee te denken.
Samen
Wij geloven: samen staan we sterker. Daarom vertrouwen we op elkaars expertise, en helpen we elkaar waar nodig. Leer van onze coach, maar ook van jouw collega’s door middel van spar-sessies en kennisdeling.
Onze klanten
Onze vacatures
IT
Data Scientist
Medior Senior
IT
Business Intelligence Developer
Medior Senior
IT
Traineeship Data & Analytics
Junior
IT
Scrum Master
Medior Senior

Een greep uit onze projecten, projecten waar we trots op zijn! 

  • Belastingdienst DF&A

    "In de rol van Rapportage Analist vernieuwd Mario Jocovic bij de Belastingdienst DF&A enkele tientalen informatieproducten door deze opnieuw te bouwen en/of te koppelen aan nieuwe databronnen. Hij is betrokken bij alle ontwikkelfases: behoefteverkenning en requirements ophalen, het selecteren van de relevante data, deze koppelen, structureren, analyseren, automatiseren en testen om vervolgens een heldere visualisatie op te leveren. Hij voelt goed aan wat de Belastingdienst nodig heeft en vertaalt dit naar informatiebehoeftes en analytische oplossingen. Hij combineert zijn brede kennis van ontwerpen, vernieuwen, analyseren en programmeren om bestaande informatieproducten nieuw leven te geven."

  • Achmea Bank

    "Richard werkt als Business Analist bij Achmea Bank in Tilburg. Hij maakt deel uit van een Agile Scrum ontwikkel team, dat zich bezighoudt met het ontsluiten van bank data van zowel externe als interne partijen. Als business analist is hij actief bezig met het begeleiden van de Product Owners en het team in het Agile scrummen. Daarnaast is hij werkzaam aan integrale verbeter trajecten en procesoptimalisatie voor zowel de business, de ontwikkelaars en de data."

  • Volksbank

    "Maurice is Datawarehouse engineer - in het ‘DWH Klant-Wil-Wonen’ Team, en is medeverantwoordelijk voor alle datawarehouse gerelateerde changes binnen de Klant-Wil-Wonen rapportageketen. Het team ‘DWH Klant-Wil-Wonen’  heeft als taak het aansluiten van het mid-office systeem aan het nieuwe  datawarehouse. Uitdagingen voor het team liggen op het terrein van deadlines, hoe om te gaan met de duale periode (een periode waar zowel het oude bronsysteem als het nieuwe bronsysteem beide actief zijn)  en hoe zorgen we ervoor dat de impact op de bestaande rapportageketen zoveel mogelijk beperkt blijft."

Jouw collega's
Rene de Jongh
Managing Partner
Froke Gilsing
Business Partner

Dit zeggen jouw collega's

"Isatis Business Solutions kent een hele actieve community aan multi-getalenteerde specialisten. Dat gun ik echt iedereen."

Elien van Riet

Senior Business Developer

"Je kan je hier écht ontwikkelen, je weet altijd dat Froke en Rene klaar staan om je te helpen, maar dat geldt voor het hele team bij IBS."

Jacques Haasbroek

Business Intelligence Specialist

"Je krijgt bij Isatis Business Solutions begeleiding en werkkansen waar jij behoefte aan hebt. Je kunt zelf aangeven waar je naartoe wilt groeien en hoe. Isatis ondersteunt jou hier dan in."

Anne Klaver

Business Intelligence Consultant

"Je hebt hier de vrijheid in opdrachten, maar ook de vrijheid in ontwikkeling. Daarnaast is er genoeg tijd voor leuke dingen met collega's, maar ook work-life balance."

Merijn Mulder

Robotic Process Automation Development Manager
Deze website maakt gebruik van cookies
Cookieverklaring