Werk weer leuk maken. Dat is pas leuk werk.

Bekijk onze brandmovie

Onze missie

De recruitmentmarkt staat soms in het negatieve daglicht. Commissies en snelle praatjes gaan voorbij aan waar het werkelijk om gaat: kandidaten leuk werk bezorgen. Cooder is opgericht om dit probleem op te lossen. Om de cijfers en mooie woorden te vervangen door mensen die gelukkig zijn met hun werk. Eigenlijk heel logisch.

Leuk werk is beter werk. Voor de kandidaat en voor de werkgever.
De kern van dit alles is werkgeluk. De dingen die van een baan een droombaan maken. En voor iedereen bestaat er een droombaan. Daar geloven we heilig in. Maar we weten ook dat niet iedereen weet hoe die droombaan eruit ziet. Om ‘m te vinden moeten we nieuwsgierig zijn. En transparant. En duidelijk. We moeten veel vragen stellen. En nog veel meer luisteren. Dan komen we ergens. Samen met de kandidaat zoeken we eigenlijk naar zijn of haar droom. En daar zoeken we dan een baan bij. Dat tot een succesvol einde brengen is ónze droom.

Onze visie, over samenwerken & groeien

rocket-icon

Samenwerken & groeien

We dromen ervan om mensen bij elkaar te brengen en met ze samen te werken voor de lange termijn. Hierdoor groeit en ontwikkelt mens en bedrijf.
icon-sol

Ons doel

Een goede gezondheid, een fijne relatie en een leuke baan zijn van groot belang voor iemands welzijn. Bij die leuke baan komen wij om de hoek kijken. We willen mensen bewust maken van de emotionele waarde van een job in combinatie met jouw leven. Jouw job hoort te passen in jouw leven. Heb jij dat werkgeluk al gevonden of kunnen wij je helpen?

Cooder is in mijn optiek een bedrijf waarin een jonge geest de boventoon voert. Buiten een gezellige sfeer neemt Cooder ook een bepaalde werkethiek met zich mee. De jonge vibe, groeikansen en mijn eigen succes zorgen ervoor dat ik met plezier naar mijn werk ga. Je bent hier CEO van je eigen carrière.

Jurriën Piekaar
Teamlead bij Cooder
Bekijk ons team

Onze kernwaarden

01

Nieuwsgierig

Geboren uit nieuwsgierigheid vragen we door waar normaal het gesprek eindigt. Hierdoor komen we meer te weten over klant en kandidaat.
02

Integer en duidelijk

Onze normen en waarden zijn belangrijk, zowel intern als extern. We hebben geen verborgen agenda en zijn direct zonder bot te zijn. We verdraaien de realiteit niet.
03

Gedreven

We meten het succes van onze samenwerkingen door feedback te vragen op de kwaliteit die we leveren. Niet door een bedrag.
04

Vertrouwen

We managen verwachtingen. Op basis van deze verwachtingen maken wij beloftes die wij nakomen.
05

Samenwerken

Wij geloven dat een succesvolle samenwerking is gebaat bij het waarmaken van verwachtingen. Daarom spreken wij van tevoren doelstellingen af. Deze doelstellingen en afspraken worden door ons waargemaakt en dat verwachten wij ook andersom. Verwachtingsmanagement maakt een succesvolle samenwerking.
06

Sociaal

We zijn jong en gedreven. We handelen met enthousiasme, luisteren naar wat er gezegd wordt en verzinnen geen verhalen om daar vervolgens niks van waar te maken. Een vleugje humor, wanneer het kan, houdt het luchtig.

Wil jij werken bij Cooder?

Leuk werk waarin je werk weer leuk maakt. Iets voor jou?

Deze website maakt gebruik van cookies
Cookieverklaring